Invitație la Reuniunea de lucru zonală „Gunoiul de grajd – bunăstare pentru fermieri! Măsuri locale pentru dezvoltarea agriculturii și protecția apelor”

Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, prin Unitatea de Management a Proiectului ,,Controlul integrat al Poluării cu Nutrienți” (CIPN), are plăcerea de a va invita la Reuniunea de lucru zonala:

        Gunoiul de grajd – bunăstare pentru fermieri!
        Masuri locale pentru dezvoltarea agriculturii și protecția apelor

care va avea loc joi, 29 septembrie 2022, 1ncepand cu ora 10:30, 1n Sala de ședințe a Consiliului Județean Bacău (Calea Mărășești, nr. 2, Bacău)

La reuniune vor participa oficiali ai Ministerul Mediului, Apelor i Pădurilor ce vor discuta cu reprezentanți ai primăriilor din mediul rural din județele Bacău și Vaslui, cat și cu reprezentanți ai principalelor instituții județene implicate în implementarea, monitorizarea și controlul Directivei Nitrați.

Evenimentul face parte dintr-o serie ampla de dezbateri lansata la începutul anului 2019, ce va continua la nivel național pana în 2023 ca urmare a extinderii duratei de implementare a proiectului CIPN. Atașăm agenda preliminara.

Agricultura este un domeniu care poate ridica nivelul de trai în comunitățile locale. Va invitam la o reuniune de lucru, 1n care sa discutam despre modul în care autoritățile locale pot contribui la dezvoltarea comunelor. Fermieri bogați înseamnă comune bogate!

Va rugam sa ne confirmați prezenta reprezentanților instituție dvs. la eveniment pana cel târziu joi, 22 septembrie 2022, pe e-mail: info@apanoastra.ro sau la tel/ fax 021.315.0516, mobil: 0735 608 241.

Va stam la dispoziție cu detalii și va așteptam la acest eveniment important pentru comunitatea pe care o reprezentați. în cazul în care nu puteți participa, va rugam sa desemnați reprezentanți ai instituției Dvs. care sa participe la eveniment.

Invitatie_reuniune zonala Bacau_CIPN_29.09.2022